Zonterapi och reflexologi

Går du runt med värk och spända muskler eller känns det som om stressen har satt sig i din kropp? Läk och balansera dig med zonterapi!

Zonterapi/reflexologi enligt Kaironmetoden

Reflexologi är en metod som bygger på att läka och balansera kroppen genom att stimulera nervändar och energibanor, vilket sätter igång en naturlig självläkningsprocess. 

Kairon reflexologi är en vidareutveckling av zonterapi. Traditionell zonterapi slutar vid fotknölarna, med Kaironmetoden arbetar man med zoner över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. 

Reflexologi kan användas för väldigt mycket, t ex stressymptom, smärtproblematik vid leder och muskler, rygg och nacke, migrän och mycket mera. Reflexologi kan kännas lite ömt på de punkter där de finns en obalans eller störning, detta är helt ofarligt och ett tecken på att punkten/zonen behöver stimuleras. Alla behandlingar avslutas med en skön, avslappnande och avstressande behandling.  

Jag håller på att utbilda mig till Karionreflexolog och erbjuder elevbehandlingar till elevbehandlingspris 395:- När du bokar är jag tacksam att du beskriver vad du söker för.

Första besöket tar ca 1,5 timma. Därefter tar besöket ca 1 timma. 

Glöm inte att zonterapi/reflexologi är godkänt som friskvård av skatteverket, så passa på att använda ditt friskvårdsbidrag!

Välkommen att boka på bokadirekt.se!